Design i centrum

Det svenska märket Björn Borg har funnit med ett tag nu på så väl en svenska som den internationella marknaden. De säljer så väl väskor som kläder och underkläder.

Vad är det då som har gjort detta varumärke så framgångsrikt? Svaret på den frågan är att de har lyckats att kombinera design och material. Och på så sätt skapat exklusiva och eftertraktade produkter.

Ett bra exempel på denna kombination är Björn Borg kalsonger. De har olika kombinationer av material i olika prisklasser. De blandar Lycra och bomull i olika blandningar, men alla kalsonger är otroligt sköna. Vissa material håller i längden bättre än de andra. Björn Borg kalsonger finns även i olika designer. De jobbar väldigt hårt med att ta fram olika designer. De har alltid enfärgade kalsonger och sedan ett antal där de med mönster. Mönstren är något som utmärker Björn Borg kalsonger. Designerna ser hela tiden till att de håller modet. De har även mönster som är kanske lite mer av det extrema som inte alltid följer modet utan kanske mer skapar modet i färg och form.

Så för den som vill följa mode och trender samtidigt som man värdesätter komfort även i underkläder. Då är Björn Borg kalsonger något att investera i. Du kan hitta dom här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *