Gammal butik med ny fräsh hemsida

Den tidigare butiken Leklandet.se har nu fått ett nytt fräsht utseende. Tidigare var hemsidan en del av Heart & Stars AB men har efter ett samarbete gått vidare till nya ägare med nya ambitioner och visioner om hemsidan. Antalet produkter på siten har nu ökat dramatiskt och inom kort kommer det att finnas över 2000 artiklar att välja bland.

Varför köpa Leksaker på nätet?

Precis som att det har blivit ganska vanligt att handla elektronik och böcker på nätet så börjar det nu bli vanligare att också handla barnleksaker och kläder på nätet. Några av de populära butikerna i segmentet leksaker är: Lekmer.se, Busbjörnen.se, Lajbansson.se, Storochliten.se med flera. Från att bara ha varit 2-3 st butiker 2008 till att nu finnas över 20 st välsorterade nätbutiker att välja bland.

Hur välja butik?

Alla människor har olika värderingar när de handlar, så även när det gäller leksaker på nätet. En del tittar med på priset, en del andra på sortimentet och ännu en del andra kollar om butiken har bra service. Vi skulle säga att en mix av alla dessa värderingar förmodligen är det bästa. Man behöver inte alltid ha det billigaste priset, för det skiljer inte så många kronor i slutändan. Man behöver heller inte köpa från sidan som har allra flest produkter, för det brukar innebära att leveranstiderna är länge och att servicen är bättre. Däremot ska man inte välja en butik som har dålig service. Det förlorar man alltid på i längden. Alla seriösa e-handlare ska idag ha kravet på sig att sköta en bra service. Tyvärr så brukar de allra största butiken ha stora problem med detta, så vårt tips är att välja en medelstor butik.

Så, varför Leklandet.se?

Ja, enligt värderingarna ovan så är det en perfekt butik att handla sina leksaker ifrån. Ett lagom brett sortiment så att man hittar det man vill ha, men utan att behöva leta i flera timmar. Relativt bra priser sett till nätet och mycket bra priser jämfört med en vanlig fysisk butik. Men bäst av allt, en helt klanderfri service och alltid snabba leveranser, normalt 1-2 dagar.

Så, vill du kika på nya Leklandet.se så klicka på länken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *