Håravfall – Marias Hårklinik

HåravfallÄr det något som jag är nojig över, så är det håravfall. Jag vet att de flesta män också oroar sig för detta, men att drabbas av håravfall som kvinna måste ju vara så mycket värre. Många män visar ändå stolt upp sitt kala huvud, hitta en kvinna som hade gjort det samma!? Nej, just det…

Ja, jag vet om att det finns hjälp att få, jag har hört om kliniker i Stockholm och Malmö, till och med nere i sydliga Vollsjö, men ändå. Det kan vara för att jag inte vet riktigt hur det fungerar som jag känner mig skeptisk, men trots allt vill jag nog ändå behålla allt det hår jag har på huvudet. Hur många vill inte det liksom? En håravfall klinik måste ju vara en av de sista platserna på jorden som man hoppas man få sätta sin fot på. Inte för att det är något fel i sig, snarare för att man måste göra det av en ganska så tråkig anledning. Minst sagt liksom..

Men aja, jag är ju glad att de finns i alla fall. Tro inget annat. Tappar jag håret kommer jag hänga på dörren där, men fram till dess kommer jag inte direkt att försöka ta reda på hur allt går till. Det jag nog egentligen är mest rädd för, det är att det skall synas att jag gjort något med mitt hår, att jag en gång tappat det men sedan gjort allt för att försöka fejka det tillbaka. Det hade varit värre än att faktiskt tappa det från första början.

Så ja, tack kliniker för att ni finns. Snälla låt mig slippa komma in på ett besök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *