Hitta en bra advokat

Advokat SvedalaJag tror jag kommer behöva en advokat. Jag är säker, det är ju inte det att jag varit med om det tidigare, så vi kan ju hoppas att det inte kommer hända. Om det ändå skulle bli aktuellt med advokat, så har jag en sådan himla tur att mamma känner en riktigt duktig sådan, och som gärna kommer till Svedala och hjälper till.

Men som sagt, vi hoppas på att det inte blir så.

Det som hände, det hände i helgen. På fyllan och villan liksom. Jag är inte den som bråkar, det är inte min stil, utan jag drar mig hellre undan och låter den andra personen få rätt. Vad får jag ut av att smälla till någon liksom? Förutom ångest och ont i handen.

Men så hände ändå det som aldrig någonsin händer. Eller ja, det händer många gånger, men aldrig riktigt i den här graden. En tjej med något för mycket att dricka börjar skrika och gapa på mig, kallar mig det ena och det andra, och beskyller mig för en hel del. Jag säger okej, reser mig upp och går ut i köket för att hämta ett glas till min cider.

Det är nämligen så jag fungerar. Jag lämnar inte festen för att göra någon annan tillfreds, men jag lägger mig inte heller i andras bråk och jag skriker aldrig tillbaka.

Tyvärr var det också som så att den här tjejen följde efter ut i köket, utan att jag upptäckte det. När jag då slet upp en skåpslucka på jakt efter ett glas stod hon helt enkelt på andra sidan och fick luckan mitt i huvudet. Blodet sprutade och hon skrek hej vilt. Bland annat om en polisanmälan.

Så ja, här står vi alltså nu. Jag hoppas att hon nyktrade till och tog sitt förnuft till fånga. Annars har jag en hel del att förklara, för hon lär ju ha stora blåmärken i hela ansiktet. Typiskt min tur..

Läs mer om Advokat Svedal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *