Hyra container Kristianstad – Säve

Hyra container KristianstadI dag ställdes vår inhyrda container på plats, och det var sista biten i pusslet för att detta bygge skall kunna dra igång på allvar. Det finns en hel del att göra, de flesta av oss är stressade till tusen, men vi är och andra sidan ungefär lika glada över det. Vi ser fram emot att börja, men vi ser också fram emot att se det färdiga resultatet.

Vi är alltså ett team som skall göra något spektakulärt, men än så länge är det väldigt hysch hysch alltihop, så därför kan jag inte heller avslöja något för er. Det kommer bli en hel massa arbete, och lika många sena kvällar och nätter, men i slutändan kommer det definitivt vara värt det.

Hoppas jag i alla fall.

Om vi inte har riktig otur och hela projektet faller samman, så kommer det finnas något i Kristianstad som är värt att se inom en snar framtid. Som sagt, vad förtäljer inte historian, det kan vara en kyrka eller en trädkoja, oavsett vad kommer ni alla att bli överraskade.

Så ikväll firar vi. Vi firar containrar, verktyg, manskap, beslut, lov och så vidare. Efter denna kväll kan vi kyssa vår lilla frihet och privatliv adjö för en hyfsat lång tid framåt, något som för all del ingen har klagat över hitintills..

Vill du veta mer föreslår jag att ni hänger kvar här, eller kanske kikar in med jämna mellanrum. Jag kan inte lova något, men kanske kommer det ut lite smakprov lite då och då. Det kan åtminstone vara värt att ta sig en titt. Det förlorar ni ju ingenting på.

Puss och kram alla där ute, nu firar vi och festar till det lite grann!

Läs mer om Hyra container Kristianstad

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *