Namnsmycken med gravyr

Föreviga dina vänners bröllopsdag med ett namnsmycke

När det är bröllop på gång så är det inte bara brudparet som behöver planera hur allt ska vara på bröllopsdagen när det gäller upplägg av mat, kläder och vigsel. Även för gästerna gäller det att vara kreativ och hitta en gåva till de blivande makarna som inte känns tråkig och opersonlig. Att ge bort en check med pengar eller något som ett våffeljärn eller en bakmaskin är såklart praktiskt, men det är inte direkt något man har ett starkt känsloband till som förstärker ens vänskap sinsemellan. Men genom en enkel gåva som ett namnsmycke så uppnår man både en personlig koppling till gåvan, och något som för samman brudparet framöver.

silversmycken med personlig textEtt namnsmycke är inte bara en skylt med ett namn på utan något som har många dimensioner när det gäller egen design och stil. Det kan till exempel vara två stycken armband i olika stil med brudparets namn och bröllopsdatum ingraverat i. Eller halsband, ringar, brickor och mycket mer. Det som är speciellt är att dessa inte går att köpa i vilken affär som helst då du bestämmer vad som skall graveras på namnsmyckena. Är det någon som man känner mycket väl kan man kanske välja att gravera in deras smeknamn, vilket gör det både roligt och minnesvärt.

Namnsmycken finns i många olika material, allt från silver, tenn och guld bland annat. Väljer man ett halsband så kan man anpassa det med en snygg kedja i valfritt material. Så länge man får en bra designkoppling mellan maken och brudens namnsmycke så är det garanterat lyckat. För det är ändå viktigt att de hör ihop precis som de blivande makarna gör.

Smycken med namn på påminner de gifta senare om denna dag, och även en tacksam tanke till dig som gav dem denna fina bröllopspresent. Något så litet som ett namnsmycke kan alltså bidra till att stärka deras och din relation till varandra i ett evigt minne. Det är trots allt inte kostnaden som är relevant i en situation som denna utan känslo- och minnesfaktorn. Vill du vara den som ger bästa gåvan så är namnsmycken rätt väg att gå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *