På företagsfester kan lite vad som helst hända

Hyra in Karaoke är alltid kul eftersom det alltid blir oerhört uppskattat bland gästerna när det finns tillgång till en bra anläggning. På sådana företagsevent är det ofta oerhört uppskattat när kollegorna ställer sig och upp på scen och sjunger sin favoritlåt. Många menar att man kan lära sig rejält mycket från att höra en person sjunga. I rösten kan ofta urskiljas hur blyg eller självsäker en person är eller om personen är osäker på sig själv. Det är väldigt intressant att observera just det och fundera hur olika personers röster skulle låta innan de väl börjar sjunga. Det blir lite som en mental gissningslek som kan bli riktigt rolig och intressant att undersöka.

På sådana företagsfester är det också ofta ihopparningar av anställda sker. Alltså där två anställda "hittar" varandra och kärleken. På arbetsplatserna är det ofta svårt att få till något mer än lite raggning. På företagsfesterna hamnar man i en annan situation än vad man är van vid på kontoret vilket gör att det finns mer möjlighet till närmanden och också enklare kunna se om den andre/andra är intresserad av en. Det kan ju vara väldigt svårt ofta på själva kontoret och arbetsplatsen att förstå om den andra är intresserad av en eller om det bara handlar om en vänskaplig relation som ofta uppstår på kontor, där det kan förekomma en del flörtande utan att det egentligen betyder något.

Sådana här företagsfester kräver att någon anordnar och om du har tänkt att anordna ett sådant event i Stockholm så finns till exempel det här företaget som kan hjälpa dig med det som behövs i och med det. Hyra karaoke och ljudanläggning brukar vara behövligt, men också andra underhållningsalternativ bör funderas över om det skulle behövas. Att ha en liveband spelandes skulle till exempel vara något alldeles extra, fast det beror ju på företagets storlek.

 

One thought on “På företagsfester kan lite vad som helst hända

  1. Musik är absolut ett måste på företagsfest! Testat matchbox o det var grymt 😉

    /Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *