Recension av Fitness24seven.

Gym i MalmöEn hemsidans huvudsakliga funktion är att tillhandahålla information, det tycker jag att Fitness 24 seven lyckas bra med på sin hemsida. Det första man ser när man kommer in på sidan är deras färger och deras typiska typsnitt som även finns på deras fysiska tryckmaterial. Detta ger ett enhetligt intryck, som besökare känner man igen sig när man ser startsidan. Den första bilden som syns på hemsidan är en glad kvinna som ser ut att träna. Detta ger ett positivt intryck av så väl företaget som att träna. Hon ser väldigt glad och  fräsch ut, som besökare tänker man onekligen på att det kanske inte är så jobbigt att träna. En Fitness 24 Seven logga uppe i vänstra hörnet  och till vänster om kvinnan står hemsidans primära budskap;

Träna när du vill, var du vill på över 100 anläggningar! Till höger står det 199 kr i månaden och att man kan köpa online. Priset är i röda bokstäver så det sticker ut från övrig text på hemsidan. Längre ner står det Gym Malmö som följs av information om Fitness 24 Seven. Informationen man får är bra, den är sakligt utformad i punktlista, till exempel har dom ingen bindningstid på sina träningsabonnemang. Längre ner till höger finns en video och knappar man kan trycka på om man till komma vidare på sidan.

I texten Gym Malmö står det om deras olika träningsalternativ; gruppträning, gym, indoor-walking, spinning och yoga är några av dem. Detta visar att gymmet erbjuder mer än ett vanligt gym, det finns även andra sorters träning som kan passa alla. Det finns även ett antal länkar i texten vilket gör det lätt att komma vidare, som besökare uppskattas detta då det gör sidan väldigt användarvänlig. Under Gym Malmö står det Vårt erbjudande där det finns information om pensionärs- och studentrabatter.

Vidare kan man läsa Om våra gym när man finner information om deras olika anlägngingar, att det finns möjlighet till både konditionsträning och styrketräning. Ett stort antal maskiner och även ett tjej-gymmet erbjuds till besökarna. Vidare kan man läsa informationen snabbt i en punklista som gör det enkelt att få information om gymmet.

Bra och informativ hemsida, både när man ser till texten och informationen som finns men även när man tittar på de bilder och den grafiska profil som används. Sidan är en bra hemsida som fyller sitt syfte, att informera om Fitness 24 Seven och deras priser och träningsabonnemang.

Ser man hemsidan ur en informationsvinkel är det en väldigt bra hemsida där man finner all den information man söker efter när man är ute efter ett gym i Malmö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *