Vad är Tei behandlingar & Termasons behandlingar

TEI Behandling Gå ner i viktTEI System är en unik behandlingsform för att gå ner i vikt eller ta bort celluliter, har cirkulationsproblem eller lindra muskelvärk. Elektrodplattor med infraröd värme och muskelstimulering hjälper till och formar och slimmar din kropp. Värmen från elektrodplattorna går ned hela 1,5-3 cm i vävnaderna och denna djupgående värmebehandling ger följande fördelar:

Fördelar värmebehandling

– Värmer upp musklerna vilket ger bättre effekt på stimuleringen

– Ökad förbränning som ger en slimmande effekt

– Ökad blod- och lymfcirkulation. Därmed förs näringsämnen och syre snabbare ut i cellerna i kroppen och avfallsämnen transporteras bort snabbare

– Förbättrar effekten av muskelstimuleringen av celluliter. Kombinationen med infraröd värme gör underverk. Behandlingen går långt mycket djupare än annan muskelstimulering

– Ger en avslappnande effekt på hela kroppen

Tei-systemet kan göra allt från att reducera fett till att lindra muskelsmärtor och bekämpa celluliter:

Celluliter

Det finns tre olika slags celluliter och varje typ behandlas här med ett separat program för att uppnå bästa resultat. Kombinationen av infraröd värme och muskelstimulering är en helt unik och mycket effektiv behandlingsmetod på just celluliter.

Figurformning / fastare kropp

Med TEI Systems muskel- stimulation kan du på 45 minuter uppnå samma resultat som vid 6 timmars styrketräning. Här kan du uppnå djupgående resultat med problemområden som exempelvis vid bristningar och slapp hud – tillförseln av syre och vitaminer stimuleras och gör så att huden kan få sin elasticitet tillbaka.

Fetma

TEI System kan både ”smälta” fettcellerna och öka förbränningen i kroppen.

Gå ner i vikt med TEI behandling hos Villagatan Spa & RehabMuskelvärk

TEI System har olika smärtlindrande program som ger välbefinnande och lindrar värk

Avfallsämnen och vätskeanhopningar

Med TEI System ökar man blod- och lymfcirkulationen och får avfallsämnena att försvinna på ett effektivt sätt. Den ökade cirkulationen reducerar överflödig vätska i kroppen betydligt.

Exakt vad som ingår i behandlingarna skiljer sig lite från företag till företag, hos tex Villagatan Spa & Rehab i Tierp tränar man i maskinen och får samtidigt coachning i både fysisk träning, kost och hälsa. Läs mer om Villagatan Spa & Rehab här.

Villagatan Spa & Rehab har även den lite mer exlusiva maskinen Termasons som även har ultraljud för att ytterliggare förstärka effekten av behandlingen. Mer om den kan du läsa nedan.

Här kan du läsa mer om maskinen Termaons hos tillverkaren Röss. Läs mer

Här kan du läsa mer om TEI maskinen hos tillverkaren Röss. Läs mer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *