Vår idé med Presentreklam

PresentreklamJust nu går jag på gymnasiet och linjen jag läser heter entreprenör, för er som inte vet vad det är för något så är det en förberedande linje för hur man ska driva ett företag. Det som jag tycker är extra roligt med just min skola är att vi gör många saker praktiskt för att lära oss hur det fungerar, vi har nästan ingen teori alls, vilket jag tycker är skönt eftersom att jag får så svårt att koncentrera mig efter ett tag när jag sitter och lyssnar på någon.

Jag gillar min skola väldigt mycket

En sak som vi har fått göra tillsammans hela klassen är att vi har drivit en liten butik på skolan där vi har sålt ekologiska produkter, och vi har fått hjälpas åt för att få den att gå runt. För ett tag sedan så delades vi in i grupper där vi skulle komma på det bästa sättet att göra reklam på för att få fler kunder till butiken.

Min grupp hade från början ganska svårt för att komma på någon idé om hur vi skulle göra så använde oss utav datorn och när vi sökte så hittade vi något som hette presentreklam. Det var alltså att man tryckte upp produkter med vår butiks logga på, som tillexempel pennor som vi då valde.

Vi tryckte upp lite flyers och så hade vi våra pennor som vi hade fixat och det gick riktigt bra för oss att nå fram till kunderna. Vår idé med presentreklam vann faktiskt tävlingen för det var den metoden som visade sig mest effektiv.

Så i fortsättningen ska vi använda oss utav presentreklam när vi ska marknadsföra butiken så att vi får hit ännu fler kunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *