Veterinär Landskrona – Djurklinik

Veterinär LandskronaSedan flera år tillbaka har jag alltid besökt samma veterinär, och det är en kvinna som jobbar på en djurklinik utanför Landskrona där jag bor. Hon är helt underbar, och den mest sympatiska människa jag någonsin träffat. Alla mina djur har gillat henne, både hundar och katter, och det är väl ytterligare en anledning till varför jag har fortsatt att gå dit.

Nu är det tyvärr så att jag och min man skall flytta. Om en vecka går flyttlasset med alla möbler och alla djur, och sen påbörjar vi ett nytt liv på andra sidan landet. Det innebär alltså att jag måste hitta en ny veterinär, och jag är inte helt nöjd med detta.

Jag var på ett sista besök på kliniken förra veckan, och passade dessutom på att förklara läget. Eftersom vi har träffats så oerhört många gånger genom åren har vi en väldigt vänskaplig relation, och det är ju självklart tråkigt att även den är över. Men det är väl så, och livet går vidare.

Jag hade dock en väldig tur, och det visade sig att min kära veterinär känner andra veterinärer runtomkring i landet, och bland annat en i den stad dit vi skall flytta. Jag kanske inte får det bästa intrycket av personen, det vet jag ju inte, men att ha min tidigare veterinärs rekommendation i bagaget väger oerhört tyngt. Det innebär ju att jag åtminstone får någon form av koppling till mitt tidigare liv, och dessutom kanske en veterinär med lika mycket kärlek för mina djur som vad jag har.

Aja, nog pratat om det. Nu skall jag fortsätta att packa ihop vårt liv. Att packa ner allting tar en hel del tid, framförallt när man hela tiden finner saker man sedan länge glömt bort.

Intresserad att läsa mer om Veterinär Landskrona? Klicka här : www.xn--veterinrlandskrona-rtb.se/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *